Hlavní stránka Blog Rady, tipy a návody Novinka Lioness autoparfémy světových výrobců parfémů

Novinka Lioness autoparfémy světových výrobců parfémů

15. 03. 2023
|
Novinka Lioness autoparfémy světových výrobců parfémů


Lioness autoparfémy jsou zaměřeny na unikátní složení, které ve výsledku tvoří smyslné vůně, jenž si zamiluje opravdu každý. Je to určitý životní styl, komfort, exkluzivita. Naše nabídka autoparfému je velmi bohatá, tudíž si každý dokáže vybrat tu svou vůni.







Myšlenkou a cílem toho všeho bylo vytvořit autoparfémy, které jsou inspirovány světovými značkami, které často využíváte v běžném životě v podobně známých parfémů


Celou nabídku 5 pánských a 5 dámských vůní naleznete zde


Pánské vůně:

 
Vůně, která zcela zasáhne vaše srdce a předá vám poselství o důstojnosti lásky i síle ukrývající se v rozmanitosti. Vůně LIONESS 1 je určena pro muže, který si je jistý sám sebou a za každé situace je v hlubokém kontaktu se svými emocemi.


    -Hlava: citron, rozmarýn, černý pepř, mandarinka
    -Srdce: růže, geranium
    -Základ: pačuli, santalové dřevo, tonka, cedr


 
V parfémované vodě Lioness 2 se snoubí síla přírody a smyslnost. Parfém LIONESS 2 je oslavou muže, který má svůj vlastní styl, miluje volnost a dobrodružství. Vůně je vyhlášena jako statečná a charismatická, inspirována mýtem o narození Vulcana, boha země.


    -Hlava: koření, rum.
    -Srdce: iris, tuberóza, kůže.
    -Základ: guajakové dřevo, fazole tonka, benzoin.


 
Proměňte všední dny v nevšední zážitky. Nezaměnitelná vůně LIONESS 3 v sobě skrývá spojení dávky luxusu, harmonie a aktivního životního stylu. Je jako stvořená pro úspěšného a ctižádostivého muže, který ví co chce a nebojí se jít si za svým. Vydejte se vstříc novým zítřkům za svitu zlatavých odlesků a charismatické vůně.


    -Hlava: dřevito-kořenitá vůně
    -Srdce: pro cílevědomého muže
    -Základ: vhodná pro každodenní nošení


 
Objevte zaručený způsob, který ve vás nevídaným způsobem probudí sebevědomého dravce. Vůně pro muže LIONESS 4 se o to postará nevídaným způsobem a dopřeje vám vychutnat si pocit, jaké to je dosahovat úspěchů. Vůně ztělesňuje energického atraktivního muže.


    -Hlava: citron, grapefruit, bergamot, růžový pepř, aldehydy, máta, koriandr
    -Srdce: zázvor, muškátový oříšek, jasmín, meloun
    -Základ: pačuli, labdanum, kadidlo, cedr, ambra, santalové dřevo, jantarové dřevo


 
Zažijte na vlastní kůži sílu živlů. Z hlubin moře přichází dokonale osvěžující a nadčasová vůně LIONESS 5. Obklopte se elegantní vodní vůní, která je klasická, a přitom nikdy nezapadne mezi ostatními.


    -Hlava: citron, bergamot, šalvěj, mahagon, mořské tóny
    -Srdce: muškátový oříšek, broskev, konvalinka, jasmín, růže, karafiát, kmín, bobule jalovce, borovice, kořen kosatce
    -Základ: labdanum, cedr, ambra, vetiver, santalové dřevo, pižmo, dubový mech, balzámová jedle


Dámské vůně: 


 
Jako dávka nové energie, plná elektrizujícího náboje, na vás zapůsobí vůně pro ženy LIONESS 11. Provokativní, svůdná a vysoce návyková vůně je ztělesněním svobodné a sebevědomé ženy, která hledá nové zážitky a nic ji nezastaví.


    -Hlava: akord černého rybízu, akord hrušky
    -Srdce: jasmín, pomerančový květ, vanilka
    -Základ: bílé pižmo, světlé dřevo, zelená káva


 
Bohémská, nespoutaná, dobrodružná a nezapomenutelná – taková je parfémovaná voda LIONESS 12. Vydejte se i vy na tajemnou cestu, na níž objevíte dosud neprozkoumané obzory.


    -Hlava: citron, pomeranč, bergamot, mirabelka
    -Srdce: broskev, jasmín, růže, frézie
    -Základ: pačuli, santalové dřevo, dubový mech, bílé pižmo, jantarové dřevo


 
Nová LIONESS 13 odhaluje ženskost smyslné květinové vůně. Její srdce je květinovým vyznáním, které kombinuje krásu růže z Grasse a troufalost damašské růže. Tato ruční práce je navíc protkána růžovým dřevem z Francouzské Guayany a růžovým pepřem z ostrova Reunion pro intenzivnější charakter. Do Miss Dior se zamilujete. "Zdokonalil jsem květinovou podstatu vůně, aby byla více smyslná a podmanivá. Představuje vzplanutí, když se bezhlavě zamilujete. Je to vyznání lásky lásce!"  François Demachy, tvůrce vůní Dior


    -Hlava: krvavý pomeranč, mandarinka
    -Srdce: růže z Grasse, konvalinka
    -Základ: Pačuli


 
LIONESS 14 v sobě zrcadlí dualitu ženy. Její odvahu a svůdnost. Ladnou eleganci i záhadu. Jednoduše moderní sebevědomou ženu vyjádřenou v jejich protikladech.


    -Hlava: citron, bergamot, mandle, káva
    -Srdce: kosatec, jasmín, květ pomerančovníku, bulharská růže, tuberóza
    -Základ: skořice, pačuli, cedr, ambra, santalové dřevo, fazole tonka, vanilka, pižmo, kašmírové dřevo, kakao, pralinka


 
Když toužíte po tom říct ano... a když skutečně řeknete ano! Vůně LIONESS 15 vzruší vaše smysly, jako když se rozhodnete udělat odvážné rozhodnutí. V každé z vás se ukrývá sebevědomá žena, která neodolá této intenzivní odvážné vůni, která nezná kompromisy.


    -Hlava: růžový pepř, černý rybíz, hruška
    -Srdce: růže, otočník, jasmín
    -Základ: cedr, vanilka




Autor článku
Lukáš Pastrňák
Jako velký milovník aut jsem v roce 2015 založil vlastní e-shop adrautodily.cz a kamennou prodejnu v Ostravě. Prodávám autodíly, autodoplňky, autokosmetiku, oleje i další produkty na auta všech značek za velmi příznivé ceny. S láskou k autům jsem začínal jako automechanik. Později jsem byl zaměstnán v nadnárodní společnosti, která se specializovala na prodej autodílů. Díky této práci jsem získal mnohaleté zkušenosti v oboru. Dále se moje cesta ubírala směrem k vlastní firmě. Založil jsem v Ostravě prodejnu specializovanou na prodej náhradních autodílů a e-shop s náhradními díly na auta všech značek, které dodáváme po celé České republice. Své zkušenosti s autodíly a všeho, co s auty souvisí, sdílím veřejně na blogu na mém e-shopu adrautodily.cz.

Zobrazit blog o autech, autodílech, autokosmetice a dalších výrobcích a novinkách ze světa aut.